Keresés...

Imagine Cup Champion

A Microsoft tegnap bejelentette a 35 döntős csapat nevét, akik 2016. július 26. és 29 között Seatte-ben, Washingtonban részt vehetnek az Imagine Cup nemzetközi döntőjén. A csapatokat alkotó diákok három kategóriában mérettetnek meg - Innováció, Játék és World Citizenship – hogy elnyerhessék a 2016-os Imagine Cup Champion címet.


Magyarországot az InSimu csapat képviseli az InSimu Patient alkalmazással.

Az idei a 14. Imagine Cup, a világ legjelentősebb, kifejezetten diákoknak szóló technológiai és diák startup versenye, mely ezévben is lázban tartja a Microsoft teljes csapatát! Tehetséges fiatalok a világ 34 országából érkeznek Seattle-be a vállalat központjába, hogy prezentálják és összemérjék innovatív ötleteiket.

A Microsoft tegnap bejelentette a 35 döntős csapat nevét, akik 2016. július 26. és 29 között Seatte-ben, Washingtonban részt vehetnek az Imagine Cup nemzetközi döntőjén. A csapatokat alkotó diákok három kategóriában mérettetnek meg - Innováció, Játék és World Citizenship – hogy elnyerhessék a 2016-os Imagine Cup Champion címet.   Magyarországot az InSimu csapat képviseli az InSimu Patient alkalmazással.
 
Elejére!